اردبیلی در نشست با مدیر کل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت تاکید کرد
لزوم مشارکت پزشکان جهادی در برنامه غربالگری زنان سرپرست خانوار
نشست بررسی همکاریهای مشترک فی مابین اداره کل امور زنان وخانواده شهرداری تهران و اداره کل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت برگزار شد. در این نشست که با حضور مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان وخانواده شهرداری تهران، محمدجواد حیدریپور مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت و جمعی از معاونان […]
نشست بررسی همکاریهای مشترک فی مابین اداره کل امور زنان وخانواده شهرداری تهران و اداره کل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت برگزار شد.
در این نشست که با حضور مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان وخانواده شهرداری تهران، محمدجواد حیدریپور مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت و جمعی از معاونان و مدیران هر دو نهاد برگزار شد، راههای هم افزایی و استفاده از ظرفیتهای دو مجموعه با یکدیگر بررسی شد.
مریم اردبیلی در این نشست اظهارکرد: حوزه زنان شهرداری تهران که تقریبا از دهه ۸۰ ایجاد شده، از بزرگترین و تخصصیترین حوزهها در کشور به حساب میآید و به دلیل جمعیت، ابعاد شهرتهران و خدمات متنوع شهرداری، یک دسترسی شامل و مناسبی را برای شهروندان ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه حدود ۵ میلیون نفر جامعه هدف زنان و دختران در شهرداری ایجاد شده است؛ افزود: سه معاونت و ستاد ذیل حوزه زنان و خانواده شهرداری تهران مشغول به فعالیت هستند که زیرساختهای متعددی اعم از مراکز توانمندسازی کوثر، شهردختها، شهربانوها و … را برای ارائه خدمات به بانوان در برمیگیرد.
مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران همچنین گفت: موضوع زنان سرپرست خانوار یک بحث جدی است که از سالیان گذشته در دستور کار قرار گرفته و فراز و فرودهای بسیاری داشته است. اکنون در سامانه شهرداری تهران مشخصات ۱۶ هزار و ۵۰۰ زن نیازمند به حمایت، ثبت شده است که علاوه بر خودشان اطلاعات۱۱ هزار و ۹۰۰ فرزند ایتام آنها نیز در این سامانه به ثبت رسیده است.
اردبیلی همچنین با تاکید بر اینکه محوریت حمایت زنان سرپرست خانوار در شهرداری کارآفرینی است، اظهار کرد: ۹۵ مرکز توانمندسازی کوثر در تهران زیر نظر شهرداری وجود دارد که این تعداد، کارگاههای توانمندسازی، کارآفرینی و اشتغال را برای زنان سرپرست خانوار فراهم کرده است.
مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده با اشاره به موضوع غربالگری سلامت بانوان هم گفت: در تابستان امسال اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران با مشارکت شرکت شهرسالم برای هزار و ۳۰۰ نفر از بانوان شاغل در مراکزتوانمندسازی کوثر ، چکاپ کامل سلامت انجام داد.
وی فعالیت و مشارکت پزشکان جهادی را از اولویتهای این همکاری دانست و تصریح کرد: همکاری با مجموعههای جهادی با توجه به انگیزه جدی شان برای گروه هدف جهت غربالگری سلامت از جمله برنامه هایمان در این راستا خواهد بود.
محمدجواد حیدریپور مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت هم اظهارکرد: حدود ۳ هزار موسسه خیریه و سمن در حوزه سلامت در کل کشور فعالیت می کنند که کارهایی از قبیل نظارت، پایش و رتبه بندیها در این اداره کل تعریف میشود.
وی با بیان اینکه حدود ۲۰هزار خیر و نیکوکار حقیقی در کل کشور با مجموعه این اداره کل همکاری میکنند، افزود: بنگاههای اقتصادی در طول ۲ سال اخیر بسیار پررنگ شدند و رشد بسیار خوبی داشتند، همانطور که بیشتر کشورهای پیشرفته نیز در بنگاههای اقتصادی فعالیت میکنند در کشور ما نیز توجه بیشتری به این مقوله شده است زیرا این بنگاهها از آورده اجتماعی خوبی برخوردار هستند.
حیدریپور با بیان اینکه تقریبا ۳۰ درصد مجموعههای سلامت کشور از حوزه وقف هستند تصریح کرد: همچنین حدود ۲۰۰ گروه جهادی در وزارتخانه در حال فعالیت بوده که همه افراد این گروه ها ، پزشکان دارای فوق تخصص هستند.
وی ادامه داد:شهرداری، وزارت بهداشت و از آن طرف معاونت حقوقی، سه حوزه متفاوت هستند که همپوشانی را برای کمک به جامعه در بخشهای پزشکی، سلامت، مهندسی و حقوق را در بر میگیرند.
وی با بیان اینکه حوزه عملکردی شهرداری بسیاروسیع است افزود: شهرداری در تمام حوزهها فعالیت میکند و همیشه در پیشبرد کمک به حوزهها موثر بوده است. همیشه اعتقاد داشتم که چنانچه شهرداریها در کشور حرکت کنند شاید خیلی از مشکلات حل شود. شهرداری تهران نیز فعالیتهای خیلی خوبی در این مدت داشته است.
گفتنی است در پایان این نشست مقرر شد تا با تشکیل یک کارگروه مشترک، زمینه های همکاری مشترک بررسی شده و تفاهمنامهای برای این همکاری ، ما بین هر دو نهاد منعقد شود.
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.