از میان این شش گزینه مدعی ریاست تا کنون محمدباقر قالیباف با تعدادی از نمایندگان فعلی که در مجلس دوازدهم هم حضور دارند و همچنین با منتخبان مجلس دوازدهم نشست های گروهی و حتی فردی داشته است که این نشست ها در تهران حتی در ایام عید به بهانه های مختلف برگزار شد و ادامه هم دارد. البته حامیان قالیباف هم رایزنی های زیادی را آغاز کردند و این رایزنی ها ادامه دارد.
از طرف دیگر منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت و منتخب تهران در مجلس دوازدهم هم یکی از گزینه های ریاست مجلس است. وی هم مدعی است که در مجلس دوازدهم حامیانی دارد و حتی می گویند ۹۰ نفر از نامزدهای حمایتشده آنان در انتخابات مجلس، به مجلس آینده راه یافتهاند که ۶۰ نفرشان نامزدهای اختصاصی شورای وحدت هستند. متکی در همین راستا نشست شورای وحدت اصولگرایان با حضور جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم را در صبح روز شنبه ۲۵ فروردین در تالار آدینه تهران برگزار کرد.
نشستی که اگر چه رسما و علنی برای انتخابات هیئت رئیسه حرفی به میان نیامده اما متکی از نحوه اداره مجلس بشدت انتقاد کرد و در سخنانی گفت: « جایگاه رئیس در حوزه نقشآفرینی محتوایی او باید افزایش یابد و این بدون تغییر سازوکارها ممکن نیست. شأن رئیس مجلس، اداره آن است. ریاستمحورشدن مجلس یعنی خارج شدن مجلس از صحنمحور بودن».
حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری نایب رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی هم برای تصدی ریاست مجلس اعلام آمادگی کرد. وی در همین رابطه در خصوص کاندیداهای ریاست مجلس دوازدهم در اظهار نظری گفت: «برخی از جریانها و تشکلها به بنده هم پیشنهاد دادند، اما تصمیم قطعی معلوم نیست».
اگر چه در بین نمایندگان اسامی همچون حمیدرضا حاجی بابائی نماینده همدان، علی نیکزاد نماینده اردبیل و محمود نبویان نماینده تهران برای کاندیدا شدن ریاست مجلس شنیده می شود اما باید تا روز سه شنبه هشتم خرداد امسال که انتخابات هیئت رئیسه مجلس برای انتخاب یک رئیس، ۲ نائب رئیس، شش دبیر و سه ناظر برگزار می شود صبر کرد ونتیجه را با تصمیم گیری در صحن مجلس دید.