تار و تاریخ با حمیدرضا ترکاشوند به هارونیه رفت
تارهترین اثر از پروژه «تار و تاریخ» با عنوان «دیوانه» با آهنگسازیِ میدیا فرج نژاد در طوس و در «هارونیه» ضبط شده است. به گزارش اقتصاد ملی آنلاین به نقل از روابط عمومی پروژه «تار و تاریخ»، تابلو موزیکالِ «دیوانه» اثر دیگری از پروژه «تار و تاریخ» با آهنگسازی میدیا فرجنژاد است. در این اثر […]
تارهترین اثر از پروژه «تار و تاریخ» با عنوان «دیوانه» با آهنگسازیِ میدیا فرج نژاد در طوس و در «هارونیه» ضبط شده است.
به گزارش اقتصاد ملی آنلاین به نقل از روابط عمومی پروژه «تار و تاریخ»، تابلو موزیکالِ «دیوانه» اثر دیگری از پروژه «تار و تاریخ» با آهنگسازی میدیا فرجنژاد است. در این اثر میدیا فرج نژاد نواختنِ تار و آهنگسازی را برعهده داشته و آواز این قطعه را حمیدرضا ترکاشوند خوانده است.در این آهنگ، هومان حیدری دف نواخته و میلاد عباسی نوازنده سازهای کوبهای است.
میدیا فرجنژاد طراح و آهنگساز پروژه «تار و تاریخ» درباره آهنگ «دیوانه» نوشته است:شاید پر رمز و رازترین بنای خراسان همین بناییست که مشاهده میکنید، قدیمیترین بنای به جا مانده از توسِ قدیم، که در موردش افسانههای بسیاری وجود دارد، بعضیها میگویند آتشکده بوده و بعضی دیگر هم میگویند زندان، اما معماریاش بیشتر شبیه به مدرسه و خانقاه است.
عده بسیاری میگویند امام محمد غزالی، عارف و نویسنده آثار ارزشمندی مانند «کیمیای سعادت» و «احیا العلوم» و «نصیحت الملوک» و دهها کتاب دیگر، که خودش متولد توس بوده، بعد از اینکه پیشنهاد تدریس در بغداد را رد میکند، در همین بنا مدرسهاش را بنا میکند و در همان جا هم به خاک سپرده میشود.
او بدون شک تاثیرگذارترین شخصیت زمانهاش بوده که قلمش سرشار از عقل و جنون است.آنقدر که فلسفه را رد میکند و منطق را میپذیرد!تصنیف «دیوانه» متاثر از فضای بنای هارونیه و بر اساس موسیقی خراسان و با نگاه به زندگی پیچیده محمد غزالی ساخته شد.
دیوانگی و جنون، در ادبیات عرفانی ما، هممعنیِ خِردِ بسیار و آگاهی بی انتهاست؛ آنقدر که ابن عربی عارف و شاعر قرن ششم این دیوانگی را حالات شگفت انگیزی در اوقات غیبت از خویشتن معنی کرده است.»«دیوانه» را پویا پایور میکس و مسترینگ کرده و ضبط تار در استودیو ۵۴ انجام شده است.
کارگردانی، تدوین و تصویرِ این اثر کاری از مرتضی حاج محمدی و گرافیت میلاد فاتحی است. نشر بینالمللی این آهنگ هم برعهده موسسه فرهنگی هنری نغمه سازان دلنشین است.پروژه «تار و تاریخ» حدود سه سال است که کار خود را با تمرکز بر ساخت قطعاتی برای بناهای تاریخی ایران آغاز کرده است. در این پروژه تا کنون حدود سیصد تن از هنرمندان سراسر کشورمان حضور داشتهاند.
آلبوم «تار و تاریخ۱» در سال ۲۰۲۳ توانست در مسابقه بین المللی گلوبال موزیک اواردز – سال ۲۰۲۳ و در بخشهای بهترین نوازندگی و بهترین موسیقی فولک معاصر، دو مدال طلا برای کشورمان به ارمغان بیاورد.تا کنون دو آلبوم رسمی از آثار «تار و تاریخ» به صورت جهانی منتشر شده و آلبوم تازهای از این پروژه در آیندهای نزدیک منتشر خواهد شد.انتهای پیام
برچسب های :
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.