زهرا بختیاری دبیرکل انجمن کارفرمایی شرکت های تولیدی دانش بنیان «شناورسازی» بعنوان یک تکنیک نوآور در مدیریت ناترازی ها با ابزارهای فناور و هوشمند به کمک سازمان ها آمده تا عملکرد آنها را بهبود بخشد. این مفهوم به معنای تنظیم و سازگاری و هماهنگی میزان عرضه و تقاضا یا منابع و نیازها است،که میتواند […]
زهرا بختیاری دبیرکل انجمن کارفرمایی شرکت های تولیدی دانش بنیان
«شناورسازی» بعنوان یک تکنیک نوآور در مدیریت ناترازی ها با ابزارهای فناور و هوشمند به کمک سازمان ها آمده تا عملکرد آنها را بهبود بخشد.
این مفهوم به معنای تنظیم و سازگاری و هماهنگی میزان عرضه و تقاضا یا منابع و نیازها است،که میتواند در جوانب مختلفی از مانند مالی، زنجیره تأمین، تولید و منابع انسانی به کار گرفته شود.
شناورسازی به معنی ایجاد انعطافپذیری در فرآیندها و سیستمها اشاره دارد، به گونهای که بتوان به صورت دینامیک و کارامد به تغییرات پاسخ داد. این رویکرد منجر به کاهش هزینه ها، بهبود پاسخگویی به بازار، افزایش رضایت مشتری و مدیریت ریسک می شود. با قابلیت تنظیم منابع بر اساس نیازهای واقعی و تغییرات محیطی است که می تواند از طریق تحلیل نیازها،تنظیم منابع، نظارت و ارزیابی و بهره برداری از فناوری های نوین محقق شود.
شناورسازی میتواند به عنوان یکی از راههای کلیدی در حل ناترازیها عمل کند و به بهینهسازی عملکرد سازمانها کمک نماید. با اتخاذ رویکردی جامع و استفاده از فناوریهای نوین، میتوان این تکنیک را به صورت مؤثری در سازمانها و صنایع پیادهسازی کرد و عملکرد خود را بهینه نمود.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصاد ملی آنلاین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.