با حضور مدیرعامل صندوق ذخیره
نخستین خط تولید نمای مدرن ساختمانهای بلندمرتبه آلوپن افتتاح شد
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در مراسم افتتاح خط تولید یونیتایز و نمای مدرن ساختمانهای بلندمرتبه شرکت آلوپن متعلق به این صندوق با اشاره به نیم قرن قدمت آلوپن تاکید کرد: آلوپن با روزآمد کردن دانش، تکنولوژی، نوآوری و محصولات خود بر اساس نیازهای صنعت ساختمان کشور، نقش مهمی در تولید نمای پروژههای ساختمانی بزرگ داشته […]
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در مراسم افتتاح خط تولید یونیتایز و نمای مدرن ساختمانهای بلندمرتبه شرکت آلوپن متعلق به این صندوق با اشاره به نیم قرن قدمت آلوپن تاکید کرد: آلوپن با روزآمد کردن دانش، تکنولوژی، نوآوری و محصولات خود بر اساس نیازهای صنعت ساختمان کشور، نقش مهمی در تولید نمای پروژههای ساختمانی بزرگ داشته است.
محسن احمدی در این مراسم ضمن افتتاح خط جدید تولید نمای مدرن ساختمانی و برج با عنوان یونیتایز اظهارداشت: شرکت آلوپن با بیش از پنجاه سال قدمت نماد نوآوری و یک شرکت موفق و مورد اعتماد در صنعت ساختمان کشور بویژه تولید نمای مدرن و پروفیل شناخته میشود و راهاندازی خط تولید نمای یونیتایز که یکی از مدرنترین و جدیدترین نماهای ساختمانی است به معنی توجه ویژه به نوآوری در این صنعت میباشد.
نقش آلوپن در تکمیل زنجیره ارزش و ساخت مسکن ارزان قیمت برای فرهنگیان
دکتر احمدی با تاکید بر جایگاه این شرکت در مجموعه صندوق تصریح کرد: حضور شرکت آلوپن در تکمیل زنجیره ارزش و ارائه خدمات به هلدینگهای صندوق بویژه هلدینگ ساختمانی معلم و شرکتهای حوزه املاک، مستغلات و ساخت و ساز متمایز است و آلوپن میتواند کلیه خدمات این بخش را به شرکتهای تابعه حوزه ساختمان و مسکن ارائه نماید.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان اضافه کرد: آلوپن یکی از شرکتهای فعال صندوق ذخیره فرهنگیان است که علاوه بر ایجاد سودآوری برای اعضای صندوق، نقش مهمی در پروژههای آتی ساخت مسکن برای فرهنگیان به ویژه در پروژه احداث مسکن ارزان قیمت فرهنگیان در سالهای آینده ایفا خواهد کرد.
تاکید بر همافزایی و همپوشانی بخشهای مختلف حوزه مسکن
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان بیان کرد: شرکت آلوپن طیف گستردهای از محصولات و خدمات باکیفیت ارائه میکند و شرکتهای تابعه صندوق در راستای تقویت همافزایی از این خدمات بهره میگیرند.
محسن احمدی تاکید کرد: تمامی بخشهای مختلف صندوق موظفاند از خدمات قابل ارائه توسط شرکت آلوپن استفاده نمایند.
تسریع در روند بورسی شدن شرکتهای صندوق در راستای شفافیت
وی با اشاره به سیاست محوری صندوق ذخیره فرهنگیان مبنی بر شفافسازی عملکرد و فعالیت شرکتهای تابعه صندوق افزود: شرکت آلوپن کلیه اقدامات لازم به منظور افزایش سرمایه و تکمیل فرآیند ورود به بازار سرمایه را انجام داده و به زودی به جمع شرکتهای بورسی خواهد پیوست.
شرکت زیانده در صندوق نباید داشته باشیم
دکتر احمدی با تاکید بر اصل سودآوری به عنوان ماموریت مهم شرکتهای زیرمجموعه صندوق گفت: همان گونه که در سیاستهای اعلامی صندوق مورد تاکید قرار گرفته است، شرکتهای زیانده باید سریعات به سودآوری برسند درغیر این صورت مشمول انحلال، تجمیع و ادغام خواهند شد و این استراتژی در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل صندوق ذخیره با تقدیر از عملکرد شرکت آلوپن به دلیل تحقق ۲۹۵ درصدی سود خالص نسبت به بودجه مصوب و با تجلیل از مدیران، کارگران و مهندسان شرکت آلوپن گفت: این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ با تحقق ۱۲۶ درصدی درآمد عملیاتی و تحقق ۲۹۵ درصدی سود خالص نسبت به بودجه مصوب و همچنین انعقاد قراردادهای بزرگ فروش، کارنامه بسیار خوبی داشته است.
وی لزوم توجه به اقتصاد دیجیتال در همه بخشهای تولیدی و خدمات صندوق ذخیره فرهنگیان را یادآور شد و از مدیرعامل و هیاتمدیره شرکتهای تابعه هلدینگ ساختمانی معلم از جمله آلوپن خواست در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند.
ضرورت توسعه صادرات و حضور در بازارهای بینالمللی
دکتر احمدی با اشاره به حضور و فعالیت شرکت آلوپن در بازار کشورهای ترکیه و عراق تاکید کرده است با توجه به ظرفیت بزرگی که این شرکت دارد، لازم است برنامهریزی لازم برای ورود به بازار سایر کشورهای منطقه و حتی کشورهای دورتر صورت بگیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه محصولات شرکت آلوپن دارای کیفیت و در سطح استاندارهای بینالمللی این صنعت تولید میشوند، علاوه بر افزایش سهم خود از بازار داخلی، میتواند بازار بسیاری از کشورها را به دست بگیرد.
لزوم افزایش سهم بازار با توسعه شبکه فروش داخلی
وی گفت: کارخانه آلوپن یک مجموعه کامل است و تقریبا همه ماشینآلات، تجهیزات و بخشهای مورد نیاز این صنعت از جمله واحد قالبسازی و اصلاح قالب، کوره ایجینگ، واحد پرس اکستروژن، واحد آنودایزینگ، واحد پادرکوتینگ، واحد ترمال بریک، واحد پولیش، واحد یونیتایز کرتین وال، واحد ساخت و مونتاژ، آزمایشگاه کنترل کیفیت و واحد لیبلزنی و بستهبندی را در اختیار دارد.
مدیرعامل صندوق، افزایش تنوع محصولات و استراتژی توسعه بازار را یک ضروت بسیار مهم برای شرکت آلوپن عنوان کرد و اظهار داشت: باید شناخت دقیقی از بازار و رقبا صورت بگیرد و با توجه به مزیت نسبی شرکت نسبت به افزایش سهم بازار و توسعه شبکه فروش در سراسر کشور اقدام کرد.
دکتر احمدی گفت: بازار آموزش و پرورش و تامین نیازهای آموزشی کشور یک ظرفیت بسیار بزرگ است که باید برنامهریزی لازم برای آن صورت بگیرد. علاوه بر آن، شناسایی و تامین نیازهای وزارتخانهها و شرکتهای دولتی و خصوصی مدنظر قرار گیرد.
روزآمدسازی خط تولید آلوپن با وجود شرایط تحریمی
مدیرعامل صندوق گفت: شرکت آلوپن تقریبا همه محصولات حوزه پروفیل از جمله انواع درب و پنجره، انواع نماها (یونیتایز، کرتین وال، فریم لس، سرامیک خشک، کامپوزیت)، انواع لوله و نرده، پارتیشن، درهای کرکرهای و رول آپ و مقاطع عمومی و صنعتی را تولید میکند.
دکتر احمدی تصریح کرد: شرکت آلوپن بهمنظور تکمیل زنجیره ارزش و توسعه کسبوکار خود، با وجود شرایط تحریمی و مشکلات مربوط به واردات کالاها، با اخذ مجوزهای لازم، برنامهریزی برای انتقال دانش فنی نمای یونیتایز از شرکت ALUK ایتالیا را از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ آغاز کرد.
وی افزود : در نهایت ثبت سفارش خرید ۲ دستگاه اره تمام اتومات چهارمحوره و یک دستگاه CNC چهارمحوره از شرکت FOM ایتالیا به عنوان بزرگترین تولیدکننده ماشینآلات برش صنعت آلومینیوم در دنیا انجام شد.
دکتر احمدی ارزش این دستگاهها را ۴۵۰ هزار دلار عنوان کرد و افزود: این دستگاهها در شهریورماه ۱۴۰۲ تحویل گرفته شدند و از بهمن ماه ۱۴۰۲ در مرحله راهاندازی قرار گرفت.
دکتر احمدی تاکید کرد: ساماندهی و تسویه کلیه پروندههای مالیاتی بیمهای و حسابهای انتظامی و بدهکاران سنواتی، طراحی و عرضه ۲۰ محصول جدید به سبد محصولات شرکت، داخلیسازی و ساخت انواع یراقآلات و سانروف خودرو و خرید دستگاههای CNC و پولیش را از دیگر اقدامات مهم این شرکت در سال مالی مورد اشاره ذکر کرد.
نوآوری، سودآوری و صرفهجویی در هزینه و زمان
مدیرعامل صندوق با اشاره به ویژگیهای منحصربفرد نمای یونیتایز بیان کرد: این نما از نماهای ساختمانی زیبا و پرسرعت در اجرا و همچنین از مدرنترین نماهای ساختمانی در جهان است که به صورت صنعتی و انبوه و با سرعت و سهولت بالا تولید میشود.
دکتر احمدی افزود: آلوپن یکی از شرکتهای پیشگام در این صنعت است و با راهاندازی این خط تولید بر کیفیت محصولات تولیدی خود افزوده است. محصولات جدید این شرکت، در برابر صدا و گرما عایق بوده و موجب صرفهجویی در مصرف انرژی میشود و در برابر شرایط آبوهوایی متفاوت و همچنین زلزله مقاوم است.
وی بیان کرد: صنعت ساختمان یکی از صنایع بسیار سودآور است و لازم است شرکت آلوپن نسبت به بهرهگیری از این بازار اقدامات لازم را انجام دهد.
در این مراسم دکتر مرتضی رحمانزاده مدیرعامل هلدینگ ساختمانی معلم نیز با قدردانی از حمایتهای مدیرعامل و هیاتمدیره صندوق از برنامهها و اقدامات این هلدینگ و شرکتهای تابعه گفت: رویکرد توسعهگرا در مدیریت ارشد صندوق موجب تسریع در اجرای ابرپروژهها و طرحهای بزرگ مجموعه ساختمانی شده و تلاش خواهیم کرد بازدهی و سودآوری شرکتهای گروه بهبود چشمگیری یابد.
مهندس حیدری مدیرعامل شرکت آلوپن نیز گزارشی از فعالیتها، عملکرد برنامه و بودجه و برنامههای آتی این شرکت ارائه نمود.
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.