رئیس مرکز حراست این وزارتخانه خبر داد:
بومی سازی تمام دستورالعمل های سازمان پدافند غیر عامل در وزارت اقتصاد
رئیس مرکز حراست وزارت امور اقتصادی و دارایی ، بر اهمیت و نقش بسیار مؤثر پدافند غیر عامل با توجه به وظایف ذاتی این وزارتخانه و بویژه سازمان های زیر مجموعه، مثل سازمان امور مالیاتی کشور و سازمان بورس و اوراق بهادار تأکید می کند. “محمد نصرتی” در این گفت و گو، از بومی […]
“محمد نصرتی” در این گفت و گو، از بومی سازی تمام دستورالعمل های ابلاغی سازمان پدافند غیرعامل در وزارت امور اقتصادی و دارایی، با توجه به حساسیت های موجود، خبر داد.
متن کامل این گفت گو که به مناسبت هفته پدافند غیرعامل انجام شده است، را می خوانید:
پدافند غیرعامل در حوزه وظایف و ماموریت های وزارت امور اقتصادی و دارایی چگونه تعریف میشود؟ در ابتدا به خوانندگان رسانه شادا سلام عرض می کنم و لازم میدانم برای تمام همکاران سخت کوش وزارت اقتصاد در اقصی نقاط کشور در ایفای مسئولیت خطیر پیشبرد اهداف این وزارتخانه آرزوی موفقیت نمایم. همچنین هفته پدافند غیرعامل را تبریک عرض می کنم. در پاسخ به این سؤال باید گفت، پدافند غیرعامل در وزارت امور اقتصادی و دارایی با توجه به ماهیت و وظایف ذاتی و داشتن ۳۳ محیط وابسته و تابعه، نقش بسیار موثری ایفا می کند. به عنوان مثال در حوزه سایبری الزاماتی تدوین و ابلاغ شده که با رعایت آن توان مقابله و مواجهه با تحرکات ضد امنیت فناوری اطلاعات در حوزه مالی افزایش میابد.
در زمینه پیشگیری تاکنون چه اقداماتی در این حوزه انجام شده است؟
وزارت امور اقتصادی و دارایی جزو دستگاه هایی است که با توجه به حساسیت های موجود تمام دستورالعمل های ابلاغی سازمان پدافند غیرعامل در آن بومی سازی شده و به اجرا در میآید که در این زمینه میتوان به تکمیل سامانه های حفاظت پیرامونی، راه اندازی مرکز عملیات امنیت در مرکز فاوا (SOC)، بازنگری سطوح دسترسی سامانه ها و بازنگری امنیتی مسائل مربوط به ارتباطات وزارتخانه اشاره نمود.
در زمینه فرهنگ سازی در حوزه پدافند غیرعامل در وزارت اقتصاد تاکنون چه اقداماتی صورت گرفته است؟
در این راستا، در ستاد وزارت متبوع و ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استانها و همچنین محیط های تابعه و وابسته وزارتخانه، با هماهنگی سازمان پدافند غیرعامل کشور، آموزش های دوره ای عمومی پدافند غیرعامل برای عموم کارکنان و آموزش های تخصصی برای کارمندان حوزه سایبری و همچنین مدیران، در راستای ارتقا دانش همکاران از مسائل پدافند غیرعاملی مرتبط به حوزه کاری وزارت امور اقتصادی و دارایی انجام می شود.
پدافند غیرعامل در کدامیک از دستگاه های وزارت امور اقتصادی و دارایی موضوعیت بیشتری دارد و چه تمهیداتی برای انجام آن صورت پذیرفته است؟
کمیته های فرعی پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت امور اقتصادی و دارایی در ۳۳ محیط آن، ضامن اجرای دستور العمل های سازمان پدافند غیرعامل کشور هستند که در این میان میتوان به سازمان امور مالیاتی کشور و سازمان بورس و اوراق بها دار با درجه اهمیت بیشتر از نظر لزوم رعایت مسائل پدافندغیرعامل اشاره کرد . لازم به ذکر است، کمیته اصلی همواره بر حسن اجرای دستور العمل های سازمان پدافند غیرعامل کشور در محیط های تابعه و وابسته این وزارتخانه نظارت داشته است.
وزارت امور اقتصادی و دارایی در زمینه ارزش اقدامات پدافند غیرعامل از سوی مراجع ذیربط تاکنون چه توفیقاتی را بدست آورده است؟
با توجه به جدیت در اجرای دقیق موارد مربوط به این حوزه می توان از انتخاب به عنوان برترین دستگاه اجرایی در سطح کشور در سال ۱۴۰۲ از سوی سازمان پدافند غیرعامل یاد کرد. این روند در وزارت امور اقتصادی و دارایی با جدیت بیشتر در سال های آینده ادامه خواهد داشت.
کمیته پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت امور اقتصادی و دارایی در دولت چهاردهم چه اولویت هایی را مدنظر قرار خواهد داد؟
طبق روال گذشته، نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل های سازمان پدافند غیرعامل در ستاد و دستگاه های وابسته و تابعه، نظارت بر امن سازی مراکز داده، تدوین طرح استمرار کسب و کار و فعالیت و همچنین برگزاری جلسات بازدید دوره ای از کمیته های فرعی، از برنامه های کمیته اصلی پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت امور اقتصادی و دارایی خواهد بود.
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.