آیین اختتامیه هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران برگزار شد
شامگاه یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳، مراسم اختتامیه هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، روسای اتاق اصناف و بازرگانی، تولیدکنندگان، صنعتگران، کارآفرینان، شرکتهای بازرسی، ارزیابان و سرارزیابان،فعالان اقتصادی در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد. دکتر اسلام پناه، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در این مراسم، جایزه ملی […]
دکتر اسلام پناه، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در این مراسم، جایزه ملی کیفیت مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام را بر اساس نظامنامه علمی در استمرار قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد دانست که از سال گذشته شکل گرفته و اجرا شده است.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران این جایزه برگرفته از مدل های ترجمه شده نیست بلکه مدلی کاملاً بومی است که نسبت به اقتضائات کشور و حوزه جغرافیایی جهان اسلام، مورد تایید موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای جهان اسلام (اسمیک) قرار گرفته است.
دکتر اسلام پناه در همین زمینه ادامه داد: کشورهای عضو اسمیک ۵۷ کشور هستند که سازمان ملی استاندارد عضو هیئت مدیره آن است.
***** رشد ۱۶ درصدی صادرات به کشورهای جهان اسلام
دبیر شورای عالی استاندارد؛ رشد ۱۷۲ درصدی شرکت کنندگان در هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت نسبت به دوره های قبل را بیانگر افزایش تاب آوری اقتصاد در این حوزه دانست و گفت: در ادوار گذشته در مجموع از دوره یک تا شانزدهم فقط ۱۱۲ شرکت کننده داشتیم که در این دوره خوشبختانه فقط ۱۹۳ بنگاه منتخب داریم که در نوع خود بینظیر است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در ادامه افزود: یکی از مولفههای موفقیت این مدل، رشد ۱۶ تا ۱۷ درصدی صادرات به کشورهای جهان اسلام طی سال جاری بود و توانستیم با زبانی مشترک، تجارت خارجی ایجاد کنیم.
دکتر اسلامپناه در آیین گرامیداشت روز ملی کیفیت، با استناد به بند ۲۰ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، افزود: طبق این قانون سازمان ملی استاندارد ایران موظف به اجرای مدل بومی برای جایزه ملی کیفیت است و با توجه به اینکه در گذشته برگزاری این جایزه با الگو برداری از مدل کشورهای دیگر بود با رونمایی از مدل جهان اسلام، نشان ملی در این جایزه از اهمیت بیشتری برخوردار شد.
***** ۱۹۳ واحد تولیدی و خدماتی تولیدی حائز دریافت جایزه ملی کیفیت شدند
براساس آمار امسال ۱۰۰۷ شرک کننده در جایزه ملی کیفیت امسال حائز شرایط اولیه برای ورود به پذیره نویسی بودند که از این میزان ۱۹۳ شرکت با غربال چند مرحلهای علمی برابر با نظامنامه ممیزی توسط ارزیابان، سرارزیابان و ناظران ارزیابان معرفی شدند.
گفتنی است: صنایع بزرگ کشور در حوزههای غذا، بازرسی، دانش بنیان، لبنی، آب و برق، شیرینی و شکلات، کاشی و سرامیک، پتروشیمی، سیمان، شیمیایی، انرژی، ساختمان، پلیمری، الکترونیکی، قسمتی از صنایع فلزی و غیر فلزی و شرکتهای نیمه دولتی وابسته به دستگاههای اجرایی و وزارتخانهها از صنایع شرکت کننده برتر در این دوره از جایزه ملی کیفیت بودند.
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.