لامرد، عسلویه دوم کشور؛ نگاه ویژه وزیر صمت به این منطقه استراتژیک
دکتر سید موسی موسوی نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی گفت ما روز گذشته میزبان جناب آقای دکتر اتابک وزیر محترم صمت بودیم. به گزارش اقتصاد ملی،ایشان دعوت ما را اجابت کردند و برای بازدید از منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژیبر لامرد که به تعبیر دکتر قالیباف رییس قوه مقننه عسلویه دوم […]
دکتر سید موسی موسوی نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی گفت ما روز گذشته میزبان جناب آقای دکتر اتابک وزیر محترم صمت بودیم.
به گزارش اقتصاد ملی،ایشان دعوت ما را اجابت کردند و برای بازدید از منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژیبر لامرد که به تعبیر دکتر قالیباف رییس قوه مقننه عسلویه دوم کشور به شمار میرود و یکی از مهمترین مناطق ویژه اقتصادی کشور است، زحمت عزیمت به لامرد را کشیدند.
من ابتدا لازم میدانم اشارهای داشته باشم به اینکه جناب آقای دکتر اتابک فردی بسیار باشخصیت، بامتانت، باوزانت و دارای دانش و تجربه بالای مرتبط به حوزه کاری وزارتخانه در عرصههای مختلف صنعت، معدن و تجارت هستند.
ایشان فردی بااخلاص هستند و بهعنوان نمونه در همین سفر که من در کنار ایشون بودم با رؤیت بنری که با عکس ایشون در ورودی منطقه ویژه و کارخانه آلومینیوم نصب شده بود، واکنش نشان دادند و به دستاندرکاران اعتراض کردند که مگر من نگفته بودم که کسی بنر نزند؟ همچنین در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی لامرد یکی دو بار معترض شدند که بنا نبود این تعداد ماشین پشت سر من راه بیفتد.
این ویژگیهای مثبت در کنار تحصیلات ایشان که مربوط به قبل از انقلاب از دانشگاه میشیگان آمریکاست و علیالخصوص سوابقی که ایشان از دوران دفاع مقدس به جای گذاشتهاند و از همه مهمتر تجربههای گرانسنگی که در جایگاههای مهم اجرایی و عمدتاً اقتصادی کشور بدست آوردهاند، از ایشان یک فرد پخته و کارآزموده ساخته است و من امیدوارم که با حضور ایشان در وزارت صمت شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم.
ایشان از منطقه ویژه اقتصادی لامر بازدید کردند که در سند چشمانداز این منطقه با وسعت ۸۵۰۰ هکتار پیشبینی احداث یک میلیون تن آلومینیوم، ۱۰ میلیون تن سیمان، ۱۰ میلیون تن فولاد، و ۱۰ میلیون تن پتروشیمی و … صورت گرفته است. متولی منطقه ویژه اقتصادی لامرد ایمیدرو است که با اهتمام و تلاش زیاد و تزریق اعتبارات مناسب، تاکنون زیرساختهای زیادی در منطقه ازجمله آب، برق، گاز، جادههای درونشریانی، گمرک و … فراهم شده و شاهد استقرار صنایع مختلف بودهایم که از همه آنها مهمتر بزرگترین کارخانه آلومینیوم کشور است که با اعتباری قریب به ۱ و ۲ میلیارد دلار از محل فاینانس چین در این منطقه احداث و به بهرهبرداری رسیده است.
در جلسه جمعبندی سفر که حدوداً دو ساعت در خدمت جناب وزیر بودیم و معاونین وزارتخانه و مدیران ارشد استان و شهرستان نیز حضور داشتند، ضرورتها و مطالبات عنوان شد که از مهمترین آنها لزوم تکمیل نیروگاه ۹۳۰ مگاواتی لامرد، تسریع در احداث پروژه انتقال آب از دریا، لزوم اتصال منطقه ویژه به خطریل سراسری، احداث فاز دوم مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب با ظرفیت ۳۰۰ هزار تن تولید در سال، ساخت آلومشهر جهت استقرار صنایع پاییندست آلومینیوم، آغاز بکار ساخت شهر تخصصی پاییندست مس، احداث کیمیاشهر جهت استقرار صنایع پاییندست پتروشیمی، مشارکت در ساخت کمربندی لامرد جهت جلوگیری از تردد وسایط نقلیه در شهر و … بود که در همه این مطالبات جناب وزیر با نگاه مثبت و دوراندیشانه خود دستورات لازم را صادر کردند و امیدوارم این تصمیمات که منجر به رشد تولید، اشتغالزایی، صادرات و ارزآوری خواهد شد و برکات زیادی برای کشور و مردم به همراه خواهد داشت، هرچه سریعتر عملیاتی شود
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.