برگزاری هکاتون هوش مصنوعی ایرانسللبز و دانشگاه علم و صنعت
ایرانسللبز با همکاری دانشگاه علم و صنعت و به مناسبت هفته پژوهش، رویداد هکاتون هوش مصنوعی را با جوایز نقدی، برگزار میکند. دومین هکاتون هوش مصنوعی ایرانسللبز با همکاری دانشگاه علم و صنعت، از ۲۱ تا ۲۳ آذر ۱۴۰۲، برگزار میشود. این هکاتون که دومین چالش هوش مصنوعی ایرانسل است، مخاطبانش را دانشجویان بهویژه دانشجویان […]
ایرانسللبز با همکاری دانشگاه علم و صنعت و به مناسبت هفته پژوهش، رویداد هکاتون هوش مصنوعی را با جوایز نقدی، برگزار میکند.
دومین هکاتون هوش مصنوعی ایرانسللبز با همکاری دانشگاه علم و صنعت، از ۲۱ تا ۲۳ آذر ۱۴۰۲، برگزار میشود. این هکاتون که دومین چالش هوش مصنوعی ایرانسل است، مخاطبانش را دانشجویان بهویژه دانشجویان رشتههای برق و کامپیوتر قرار داده و شامل یک بوتکمپ ۱۲ ساعته آموزشی و یک چالش است.
شرکتکنندگان در بوتکمپ، طی ۱۲ ساعت آموزش آنلاین و حضوری، سرفصلهای مبانی NLP، مدلهای انتقالی و طراحی مدلهای زبانی را فراگرفته و پس از آن قادر به طراحی و پیاده سازی چتبات (ChatBot)، به عنوان یک کاربرد خواهند بود. همچنین چالش اصلی این دوره که جزئیات آن در ابتدای دوره به شرکتکنندگان معرفی میشود، در حوزه طراحی و پیاده سازی چتبات است.
پس از طی دوره آموزشی، شرکتکنندگان تا دوشنبه ۲۷ آذر مهلت دارند چتبات طراحی شده را برای داوری، ارسال کنند. ۶ طرحی که در ارزیابی اولیه، بالاترین امتیاز را کسب کنند، جهت ارائه نهایی و داوری در روز چهارشنبه ۲۹ آذر معرفی شده و به نفرات اول تا سوم، جوایز نقدی تعلق میگیرد. در ادامه نفرات برتر، برای استخدام به اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران و سایر شرکتهای بزرگ نیز معرفی میشوند.
استراتژی ایرانسل در چند سال اخیر، حرکت از شرکت خدمات ارتباطپایه (Telco) به شرکت فناوریمحور (Techco) است که هم در لایه زیرساخت و هم در لایه سرویس و پلتفرم، بتواند خدمات متنوعی را عرضه کند و زیستبوم دیجیتال کشور را توانمندتر سازد. ایرانسل به عنوان شرکت پیشرو در تحول دیجیتال، در راستای تحقق این امر، برگزاری رویدادهای هوش مصنوعی، از جمله دومین دوره هکاتون هوش مصنوعی با همکاری دانشگاه علم و صنعت را در دستور کار خود قرار داده است.
مجموعه ایرانسللبز، از سال ۱۳۹۸، با هدف تعمیق ارتباط ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، با جامعه دانشگاهی و کمک به مراکز علمی، استارتاپها و شرکتهای فناور و با مأموریت انجام فعالیتهای تحقیق و توسعه، نوآوری و تجاریسازی در زمینه شبکه ارتباطات و فناوری اطلاعات و کسبوکارهای پیرامونی با کمک مراکز علمی و پژوهشی داخل و خارج از کشور، اعم از دانشگاهها، شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها و شرکتهای فناور، با هدف تأمین نیازمندیهای بازار ICT تأسیس شده است. چشمانداز این مجموعه، پیشگام بودن در توسعه منابع انسانی و زیرساختهای تحقیقاتی اقتصاد دانشبنیان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دستیابی به جایگاه برترین شرکت ملی در زمینه خلق محصولات و خدمات این حوزه است و «بخش تحقیق و توسعه»، «مرکز نوآوری ایرانسل» و «آکادمی ایرانسل»، از جمله بخشهای اصلی آن هستند. ایرانسل، نخستین ارائهدهنده ۵G و رکورددار سرعت و تعداد سایت نسل پنج در ایران، با راهاندازی این مجموعه، در پی حرکت در مسیر گسترش خدمات متنوع و توسعه سبک زندگی دیجیتال و خلق آیندهای همگام با تحولات دنیای دیجیتال است تا با بهرهگیری از فناوریهای برتر در حوزههای مختلف، خلق ارزش کند.
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.