مهندس محمدرضا کهریزی، مدیرعامل شرکت «نسوز آلیاژ پارسه پولاد» (ناپکو) اعلام کرد:
«بهاباد» قطب تولید فروآلیاژ کشور میشود
کارخانه «نسوز آلیاژ پارسه پولاد»، قرار است سالانه ۶۵ هزار تن سه نوع محصول فروآلیاژ تولید کند. مهندس محمدرضا کهریزی، مدیرعامل شرکت نسوز آلیاژ پارسه پولاد ضمن اعلام مطلوب فوق افزود: شرکت نسوز آلیاژ پارسه پولاد شرکت سهامی خاص است که تولید انواع فروآلیاژها و مواد معدنی مورد نیاز فروآلیاژها و همچنین تولید و ساخت […]
کارخانه «نسوز آلیاژ پارسه پولاد»، قرار است سالانه ۶۵ هزار تن سه نوع محصول فروآلیاژ تولید کند.
مهندس محمدرضا کهریزی، مدیرعامل شرکت نسوز آلیاژ پارسه پولاد ضمن اعلام مطلوب فوق افزود: شرکت نسوز آلیاژ پارسه پولاد شرکت سهامی خاص است که تولید انواع فروآلیاژها و مواد معدنی مورد نیاز فروآلیاژها و همچنین تولید و ساخت تجهیزات و ماشینآلات فروآلیاژها و نسوزها را در دستور کار خود دارد. این کارخانه ۳۰ هزار تن فروسیلیکو منگنز، ۲۰ هزار تن فرومنگنز پر کربن و ۱۵ هزار تن فروسیلیس تولید خواهد کرد.
مدیرعامل ناپکو در گفتوگو با گروه رسانهای پردازش گفت: مجوز این طرح توسط شرکت چادرملو اخذ و پس از طی فرآیندهای قانونی در قالب شرکت نسوز آلیاژ پارسه پولاد (به عنوان طرح پیشران دولت) به کار خود ادامه داد.
وی همچنین عنوان کرد: قرارداد این طرح به صورت EPC توسط کنسرسیوم کاهنربا، کیسون و پارس فرارون انجام میشود که هم اینک با ۶۰ درصد پیشرفت مواجه است. پیشبینی میشود این پروژه در سه ماهه آخر سال جاری به بهرهبرداری برسد. مدیرعامل شرکت نسوز آلیاژ پارسه پولاد درخصوص میزان مصرف فروآلیاژ جهت تولید فولاد نیز به خبرنگار ما گفت: تولید هر تن فولاد به حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلو فروآلیاژ نیاز دارد و این بدان معناست که شرکت چادرملو با ظرفیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن، به حداقل ۱۳ تا ۱۴ هزار تن فروآلیاژ نیاز دارد.
شرکت نسوز آلیاژ پارسه پولاد، شرکت سهامی خاص است که تولید انواع فروآلیاژها و مواد معدنی مورد نیاز فروآلیاژها و همچنین تولید و ساخت تجهیزات و ماشینآلات فروآلیاژها و نسوزها را در دستور کار خود دارد
کهریزی افزود: باتوجه به حضور شرکتهای قوی در کنسرسیوم، سفارش ساخت ماشینآلات مدرن به کشور چین داده شده که پس از بازرسی و تایید به داخل منتقل خواهند شد. شایان ذکر است، پروژه تولید فروآلیاژ توسط «ناپکو» در دوران بهرهبرداری برای ۳۲۰ نفر ایجاد اشتغال خواهد کرد که قطعا در رفع محرومیت منطقه بهاباد تاثیر بهسزایی خواهد داشت. مدیرعامل شرکت ناپکو در ادامه این گفتوگو عنوان کرد: این کارخانه تنها شرکت تولیدکننده فروآلیاژ با سه کوره ۶۵ هزار تنی است که نظر به برخورداری از تنوع محصول و نیز با توجه به نیاز بازار و صنعت، مدیریت محصول خواهد کرد. وی همچنین افزود: پروژه تولید فروآلیاژ به عنوان طرح پیشران جزو اولویتهای دولت محسوب میشود که هر ماه گزارش پیشرفت آن نیز اعلام میگردد.
کهریزی با اعلام اینکه مصرف آب و گاز در این پروژه بسیار پایین است اما مشکل اصلی تامین برق میباشد ضمن کمک مسئولان، خواستار کاهش بروکراسیهای موجود در تامین برق شد. مدیرعامل شرکت ناپکو در پایان گفت: با راهاندازی این کارخانه، بخشی از دغدغه فعالان صنعت فولاد به فروآلیاژ مرتفع میگردد.
تولید هر تن فولاد به حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلو فروآلیاژ نیاز دارد و این بدان معناست که شرکت چادرملو با ظرفیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن، به حداقل ۱۳ تا ۱۴ هزار تن فروآلیاژ نیاز دارد. کهریزی افزود: باتوجه به حضور شرکتهای قوی در کنسرسیوم، سفارش ساخت ماشین آلات مدرن به کشور چین داده شده که پس از بازرسی و تایید به داخل منتقل خواهند شد
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.