سهیل اسعد با حضور در گفت وگو با ستاد رسانه ای کمیته زینبیون :
باید نگاهمان به مسائل دینی بین المللی باشد
یک مبلغ آرژانتینی و فعال رسانه ای و مذهبی گفت: باید نگاهمان به مسائل دینی بین المللی باشد، لازم است از فضای کوچکی که برای خودمان درست کرده ایم خارج شویم و به عمق مسائل با دید باز پی ببریم تا بتوانیم دین را به خوبی و از نگاه وسیع معرفی کنیم. «سهیل اسعد» مبلغ […]
یک مبلغ آرژانتینی و فعال رسانه ای و مذهبی گفت: باید نگاهمان به مسائل دینی بین المللی باشد، لازم است از فضای کوچکی که برای خودمان درست کرده ایم خارج شویم و به عمق مسائل با دید باز پی ببریم تا بتوانیم دین را به خوبی و از نگاه وسیع معرفی کنیم.
«سهیل اسعد» مبلغ آرژانتینی و فعال رسانه ای و مذهبی با حضور در موکب بینالملل کمیته زینبیون در عمود ۸۳۳ طریق نجف به کربلا و در گفت وگو با ستاد رسانه ای این کمیته، اظهارکرد: اربعین یک پدیده دینی، یک زیارت وعنصر معنوی است که ارتباط خاصی با یک شخصیت دینی و تاریخ مذهبی دارد ، در واقع «اربعین» یک قصه مذهبی است.
وی با بیان اینکه ما نمی توانیم اربعین را به عنوان یک مسئله درون مذهبی معرفی کنیم و مقبولیت بین المللی را انتظار داشته باشیم، تصریح کرد:عنوان، محتوا، مضمون و قالب اربعین باید تغییر کند تا به عنوان مثال فردی مانند من که اهل آرژانتین هستم یا سایر مردمان در هر قسمتی از جهان، اربعین را شبیه به دیدگاه ما نگاه کنند.
این فعال رسانه ای دینی تصریح کرد: سینه زنی، اشک و زیارت مخصوص ما شیعیان است؛ ما نمی توانیم با همین شکل و شمایل اکنون، اربعین را معرفی کنیم.اولین گام عملی که برای تبلیغ اربعین نیاز داریم این است که قرائت و تحلیل ما از اربعین غیر از اینها باشد.
وی اضافه کرد: باید نوع نگاه به مسائل مختلف را با دیدی بازتر ببینیم ؛ همانطور که اگر غیر مسلمانی بخواهد مسلمان شود در همان ابتدا نباید همه مسائل را به او بگوییم وباید اندک اندک هر مسئله ای از جمله تقلید، احکام و … را برای او قابل درک و تحلیل کنیم تا بتواند در یک مسیر درست قدم بردارد.
این مبلغ آرژانتینی با بیان اینکه بدون تغییر نگرش و قرائت از اربعین؛ کار بین المللی صورت نمی گیرد، تصریح کرد: برخی فکر می کنند فضای آشنایی با امام حسین (ع) به سینه زنی و اشک ختم می شود؛ در صورتی که این نگرش و بعد حزن انگیز آن بدون شناخت ابتدایی غلط است. باید عالم را فهمید تا پیام امام حسین (ع) به درستی فراگیر شود و این مسائل قابل درک باشند.
وی با اشاره به موضوع استکبارستیزی در کشورهای منطقه از جمله ایران، عراق، یمن و فلسطین خاطرنشان کرد: شجاعت این مناطق کم نظیر است.یک زمانی برای تبلیغ دین اسلام فعالیتهای فرهنگی زیادی اعم از ارسال کتاب، ساخت مستند و خیلی از موارد دیگر را انجام میدادیم تا شاید یک نفر به اسلام گرایش پیدا کند اما مسئله این است که بعد از ماجرای طوفان الاقصی گروه گروه مسلمان می شدند و به سیل عظیم جمعیت مسلمانان افزوده میشود.
وی تصریح کرد: وقتی عده ای ایمان ، صبر و استقامت مسلمانان جنگ زده را دیدند متوجه نیروی آنها از اسلام شدند و همین عاملی برای گرایششان به دین اسلام شد.از هر خانه فلسطینی می شود یک مستند تهیه کرد و به جهانیان نمایش داد تا صبر و استقامت آنها را همگان ببینند که تنها عامل استقامتشان دین مبین اسلام است.
اسعد با اشاره به کلام امام حسین (ع) در روز عاشورا که گفت« اگر دین ندارید لااقل آزاده باشد» بیان کرد: آزادی در اسلام با نگاه حسینی رقم می خورد و این است که در راه تحقق عدالت و تکامل باید تمام موانعی که در راه تبلیغ دین است را حذف کنیم. باید تاکید کنم که نوع ادبیات ما در تبلیغ دین بسیار تاثیر گذار است. باید ادبیات ما جنبه بین المللی داشته باشد ، برای تبلیغ دین باید محتوای ادبی داشته باشیم و تصاویر در فضای بین الملل باید شکل ادبی و شفافی داشته باشند.
وی تصریح کرد: باید مخاطب و دغدغه او را شناخت و باتوجه به آشنایی کامل با او می توان اسلام را معرفی کرد.بدون شناخت احساسات و اعتقادات مخاطب، فاصله او از دین بیشتر نیز می شود.
گفتنی است کمیته زینبیون ستاد اربعین حسینی شهرداری تهران برای سومین سال پیاپی به ریاست مریم اردبیلی مشاور شهردار و مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران در دو حوزه بین الملل و کودک و نوجوان فعالیت می کند.
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.