تجمع حواله داران شاهین جلوی سازمان بازرسی / شاهین بدون آپشن به جای خودروی لوکس

صبح امروز حواله داران خودروی شاهین سایپا جلوی سازمان بازرسی کشور تجمع کردند و خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
به گزارش اقتصاد ملی ؛ صبح امروز حواله داران خودروی شاهین سایپا جلوی سازمان بازرسی کشور تجمع کردند و خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
شرکت سایپا خرداد امسال تبلیغات وسیعی برای خودروی شاهین به عنوان یک خودروی مدرن انجام داد و باعث جذب خریداران زیادی شد، زیرا افرادی مانند قائم مقام سایپا آقای باقری تاکید می کردند که شاهین خودرویی لوکس با امکانات پیشرفته است.
بعد از آن افرادی که در قرعه کشی برنده شدند هنگام تکمیل وجه با مساله جدید روبرو شده بودند و حرف s به خودروی شاهین اضافه شده بود و حدودا ۲ هفته بعد از تکمیل وجه سایپا تیپ بندی خودروهای جدید را اعلام کرد و شاهین را به s و g تقسیم کرده بودند و خودروی شاهین اس فاقد امکانات وعده داده شده بود.
پیش از آن در اطلاعیه و بخشنامه فروش سایپا فقط و فقط کلمه شاهین وجود داشت و هیجگونه پسوندی یا پیشوندی نداشت و شرکت هیچ حرفی به مردم نزد که قرار است خودروی پایه و بیامکانات تحویل بگیرید. حالا مردم به دنبال ورود دستگاه های نظارتی برای برخورد با این شرکت هستند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
شما باید وارد شوید تا نظر بنویسید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0